Coaching 

iets voor jou?

Het leven kan hectisch zijn en soms is het het lastig is om je tijd, aandacht en energie tussen jezelf, je thuissituatie en je werk te verdelen. Je zou vaker flow willen ervaren: van die momenten waarop alles lekker loopt en vanzelf lijkt te gaan.

Coachtraject

In welke fase je ook zit, het leven kan hectisch zijn. Vaak sta je de hele dag ‘aan’ en stel je je eigen behoeften uit. Om goed voor jezelf te kunnen zorgen en grip te krijgen, is het nodig om stil te staan en te onderzoeken waar je last van hebt, wat jou belemmert en waar je naar toe wilt. Het gaat erom dat je jezelf leert kennen, zodat je er beter mee om kunt gaan.

Ik begeleid je bij dit proces, zodat je inzicht in jezelf krijgt en deze inzichten direct kunt toepassen in de praktijk. Ieder traject start ik met een kosteloos en vrijblijvend gesprek om op een ontspannen manier kennis te maken met elkaar.

Mentaal onderhoud vind ik erg belangrijk. Daarom plannen we 3 maanden na het einde van een coachtraject een losse update-sessie. We zoomen dan in op jouw ervaringen, successen en valkuilen en kijken wat je eventueel nodig hebt om weer verder te kunnen.

Training Flow voor Jou / Medewerkers

Tijdens de eerste twee bijeenkomsten sta je stil bij hoe het met joú gaat, waar jij tevreden over bent en wat je wilt verbeteren. Vooral met dat laatste gaan we aan de slag. Dit kan betrekking hebben op zowel werk als privé. Je ontdekt wat voor jou écht belangrijk is en wat je energiegevers en -nemers zijn. Je formuleert je doel en concrete acties.

Hierna ga je een aantal weken in de praktijk aan de slag. In de derde en laatste bijeenkomst blikken we terug op de afgelopen tijd. We staan stil bij elkaars ervaringen en successen. Je onderzoekt je valkuilen en leert hoe je hier bewust mee om kunt gaan.

Tijdens de training wissel ik inzicht gevende oefeningen af met concrete tips en praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kunt. Na de training laat jij je niet meer leiden door de waan van de dag, maar maak je bewust keuzes. Je ervaart een betere werk-privé balans en daarnaast meer rust en plezier met jezelf en  je omgeving.

De agenda

Op dit moment staat er geen nieuwe training gepland. Heb je interesse, neem dan contact op. Graag bespreek ik samen met jou de mogelijkheden. 

 

Coaching en training

Als jij lekker in je vel zit, waardeer jij jezelf en ervaar je eigen regie en veerkracht.

Niet alleen praten, maar ook doen!

Bewust andere keuzes maken = Het anders doén en dus meer flow, grip, rust en ruimte!

Mentaal onderhoud

Update-sessie 3 maanden na afronding van het coachtraject: Inzoomen op ervaringen, successen en valkuilen.

Tarieven

Particulier

Coachtraject
Intake (gratis)
€110 per sessie (1,5 uur / incl. btw)

Training
3 Bijeenkomsten
€225 totaal (incl. btw)

Bedrijven

Coachtraject
€125 per uur
intake (gratis): 1 uur / coachsessie: 1,5 uur

Training
3 Bijeenkomsten van 2 uur

€375 per persoon (4-8 deelnemers)

 

 

 

 

Training werknemers

Op zoek naar een trainingstraject voor jouw werknemers? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

 

Go with the flow!

‘Als je jezelf overschreeuwt met gebabbel of constante actie, hoor je je eigen verlangens niet meer.’

Wat zeggen mensen over de training Flow voor Moeders?

“De Training heeft gezorgd voor rust, overzicht, bewustwording, geluk en mezelf weer op de eerste plaats zetten. Ik luister beter naar mijn eigen behoeften en stel duidelijke doelen en grenzen.”

Janneke

“De training is een goede combinatie van theorie en praktijk. Daardoor laagdrempelig en zeer waardevol. Ik ben me bewust van mijn verlangens en ik heb de tijd genomen om mijn ‘koers’ te bepalen.”

Femke

“Het waren drie hele ontspannende avonden, die erg inspirerend waren. Valkuilen waar ik al jaren tegenaan liep, kon ik nu eindelijk ombuigen. In 2 maanden tijd heb ik enorme inzichten gekregen en nu kan ik dingen eindelijk anders aanpakken en vormgeven in mijn leven. Er is meer flow en geluk gekomen. Enorm bedankt Ingrid!”

Renata

Heb jij behoefte aan coaching of een training?

Misschien denk je: ‘Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?’ Vaak voelen we het wel als het allemaal teveel wordt, maar blijven we maar doorhollen....waarom? Wil jij eindelijk ECHT iets gaan doen en de signalen niet langer negeren? Gun het jezelf en neem contact op!